Praktische informatie

Tarieven

Ik werk met een tarief voor particulieren en een tarief voor zakelijke afnemers/werkgevers.


Coaching en Therapie

Ik maak graag kennis met je tijdens een gesprek. Op basis hiervan kunnen we samen het verdere samenwerkingstraject bepalen en kan ik je een indicatie van de kosten en tijdsduur geven.

Omdat ik op dit moment in opleiding ben aan de Academie voor Psychodynamica, wordt de coaching en therapie tegen een gereduceerd tarief aangeboden.

Wil jij een traject volgen via jouw werkgever? Dat kan! Werkgevers hebben veelal een budget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op met mij voor de geldende tarieven.


Begeleiding bij Beweging

Ik maak graag kennis met je tijdens een intakegesprek. Op basis hiervan kunnen we samen het verdere samenwerkingstraject bepalen en kan ik je een indicatie van de kosten en tijdsduur geven.


Betaling

De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet starten tot de openstaande factuur is voldaan.


Annulering afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de afspraak te worden afgezegd. Niet of te laat afgezegde afspraken worden (50% van het tarief) in rekening gebracht. 

Voor elk traject bij SUPPORT Psychodynamiek en Beweging zijn de algemene voorwaarden van kracht.


SUPPORT Psychodynamiek & Beweging
KvK: 72228431
Btw: NL001740124B92
Bank: NL73 KNAB 0257 5651 16

Beroepsverenigingen

Als psychodynamisch therapeut i.o. ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.
Bezoek website

Ook sta ik ingeschreven bij het RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.
Bezoek website